Noget af det sværeste for en arkitekt er at tegne sit eget hus. Det har været på tegnebrættet i lang tid og nu er det her snart - en til en.

Vi har valgt at bevare det gamle hus som er opført i to omgange senest med en udbygning fra 70’ne. Hovedattraktionen da vi købte huset var ubetinget haven som er uforstyrret, vestvendt og omkranset at høje træer.

Det er faktisk også haven og dens rum som har givet inspiration til udformningen af huset. Udvidelsen er formet som en V formet bygning der kobler sig på det gamle hus, drejet i ca. 45 grader. Ved at placere tilbygningen sådan opstår der forskellige uderum som alle har deres egen karakter og funktion. Det sydvendte gårdrum med udvendig pejs hvor der er læ og sol og rart at opholde sig i det tidlige forår, et gårdrum som man også har glæde af fra spisestuen. Mod vest er stuen placeret. Facaden er åben på to sider med glas fra gulv til loft hvilket giver optimal kontakt med haven, de store birketræer mod nordvest og den sydvestvendte terrasse. Mod nord et grønt rum som giver værelset og gæstetoilettet noget rart at kigge ud på.

Facaderne i tilbygningen er muret i en lys gul sten fra Petersen tegl med hvid fuge. Vinduespartier er udført i egetræ. Facaderne på det eksisterende hus er pudsede og malede.